Ternyata orang Yahudi Meniru Pola Makan Nabi dan sebenarnya kita telah tertipu


1. Kita diajarkan dalam buku sains dan apa saja tentang maklumat makanan baik mengandung vitamin B dan makanan seperti organ dalaman binatang seperti daging hewan yang ramai orang sangat suka makan hati ayam.kalau kau tahu nabi melarang kita makan hati ayan atau maksud kata lain organ dalaman hewan disebabkan akan melembapkan otak kita kerana hati mempunyai toksin yang banyak terkumpul dan dineutralkan. So hati ayam adalah tinggi nilai toksinnya.
2.Kita diajar untuk tidak memakan kambing karena tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita sebenarnya.Buku sains seolah-olah ingin merendahkan pemakanan apa Nabi kita makan.Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.
3. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus untuk dimakan walau kita tahu sebenarnya bahaya untuk kita makan, namun oarang yang tidak tahu McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.
4. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesehatan kerana banyak cafein. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu.Cuba tengok Yahudi mereka minum kopi di Starbuck,dan kebanyakan orang dia akan minum kopi. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi ditangan mereka.
5. Para kafir ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat contohnya coke dan maggie.Coke tu adalah sangatlah beracun dan macam asid jugaklah merosakkan segala dalaman kita dan tidak bagus untuk kesehatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi).Dan orang kita juga sampai ketagih minum coke atau minuman bergas.
Iklan